Riise Danish Navy rum sa začal znova vyrábať podľa pôvodnej receptúry rumu “Royal Navy” presne tak, ako ho Albert Heinrich Riise namiešal a vyrobil. Tento vynikajúci rum je kombináciou niekoľkých rôznych druhov rumov, ktoré zrejú až 20 rokov. Rum sa ručne mieša v malých objemoch a za studena sa nefiltruje a ani sa doň nepridáva karamel.
Tento melasovitý rum sa vyrába pomalou fermentáciou. Následne sa alkohol destiluje v tradičných “Pot Still” na rum o sile 85% alkoholu. Touto metódou sa vyrába úžasný rum extrémne tmavej až takmer čiernej farby s tónmi kávy, anízu, sladkého drievka, spáleného karamelu, melasy, korenia a cédra. Tieto tóny sa miešajú s exotickou a vyberanou chuťou horkého pomaranča a bergamotu. Chuť rumu je zakončená dlhým, plným, silným a sladkým záverom.